Over smaken en kleuren valt er niet te twisten?

Net zoals we mypension.be voortdurend aanpassen om rekening te houden met de meest recente wetgeving, zorgen we er ook voor dat het online pensioendossier ook qua lay-out en gebruiksgemak de hedendaagse normen op de voet volgt.

Via kenuwpensioen.be konden werknemers, zelfstandigen en ambtenaren hun latere pensioen simuleren door zelf gegevens in te voeren.

schermafdruk homepagina kenuwpensioen.be

Ex-RVP (nu Pensioendienst) lanceerde zijn online pensioendossier voor actieve werknemers en gepensioneerde werknemers en zelfstandigen.

schermafdruk homepagina MyPension in 2010

Samenwerking ex-RVP en ex-PDOS (nu samen Pensioendienst), RSVZ, Sigedis: zelfstandigen en ambtenaren kunnen vanaf nu ook hun pensioeninfo raadplegen.

schermafdruk homepagina mypension.be in 2015

mypension.be krijgt een volledige visuele make-over en wordt ook responsief (past zich automatisch aan aan alle schermgroottes).

schermafdruk homepagina mypension.be in 2017

Om de 10e verjaardag van mypension.be en diens succes te vieren, hebben de pensioeninstellingen een nieuwe homepage ontworpen die gebruiksvriendelijker en ergonomischer is. In dit filmpje lichten we een tipje van de sluier op.

 

Als je mypension.be al eens bezocht, heb je wellicht gemerkt dat er een magenta en een groene versie is. Waarom?
De homepage en de gemeenschappelijke pagina’s van het wettelijke pensioen, die de Pensioendienst en het RSVZ samen voeden zijn magenta.
De pagina’s van het aanvullende pensioen zijn groen om duidelijk aan te geven dat je daar in een apart onderdeel zit, dat losstaat van het wettelijke pensioen. Vzw Sigedis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit deel.

schermafdruk 'Mijn aanvullend pensioen'

Het luik 'Mijn aanvullend pensioen' op mypension.be kleurt Sigedis-groen.