Wie zit er achter de knoppen?

Reportage "Alle Zaken op een Rijtje"

De knappe koppen achter mypension.be...

foto Benoît Degremont

Benoît Degremont (FPD)

...versterkte het team van mypension.be in 2018. Samen met Eileen is hij het aanspreekpunt om problemen van gebruikers in kaart te brengen en op te lossen.

Lees het volledige artikel
foto David Maes

David Maes (FPD)

...momenteel aan het werk bij de Communicatiedienst als webmaster, startte als informatie assistent bij het Contactcenter in 2004. Op een organische manier rolde hij in het project rond mypension.be, waarvoor hij nu ambassadeur is.

Lees het volledige artikel
foto Eileen Dixon

Eileen Dixon (FPD)

...in 2018 vervoegde ze de expertisecel die zich dagelijks bezighoudt met het project mypension.be. Problemen of vragen komen bij Eileen terecht en verder werkt ze ook aan de uitbouw en het testen van de applicatie.

Lees het volledige artikel
foto Florent Sampoux

Florent Sampoux (FPD)

...werkt sinds 1 mei 2018 bij de directie Strategie, Projecten en Coördinatie van het departement Pensioenbetalingen. mypension.be werd sinds het begin vooral getrokken door het departement Pensioenrechten. In 2019 sloot Florent zich bij het team aan om te zorgen dat het luik ‘Betalingen’ ook evolueert met de noden van de gepensioneerden. Florent kijkt dus vooral vooruit.

Lees het volledige artikel
foto Sébastien Sougnez

Sébastien Sougnez (FPD)

...werd in 2015 bij de Pensioendienst aangeworven als ontwikkelaar voor de gebruikersinterface van mypension.be. Hij volgde de evolutie van de toepassing de voorbije 5 jaar van dichtbij en heeft dus een grote hand in de huidige lay-out.

Lees het volledige artikel
foto Tom Mervillie

Tom Mervillie (FPD)

...werkt sinds 2006 bij de Federale Pensioendienst en is al vanaf het begin in 2010 betrokken bij het project rond mypension.be.

Lees het volledige artikel
foto Danny Dhondt foto Sofie Palmans

Danny Dhondt en Sofie Palmans (Sigedis)

...de projectleiders van mypension.be/mijn aanvullend pensioen. Sinds de start staan zij aan het roer van het team dat erin slaagde de gefragmenteerde data over het aanvullend pensioen te bundelen en ontsluiten.

Lees het volledige artikel
foto Rachid El Ouriaghli

Rachid El Ouriaghli (RSVZ)

...versterkte in 2015 het team van mypension.be van het RSVZ om aan de tests van fase 1 deel te nemen. Vandaag is hij er de Product Owner van. Hij staat in voor de opvolging, bespreekt met de partners wat binnen elke instelling op mypension.be een impact kan hebben en bereidt de toekomst voor.

Lees het volledige artikel